Maide'nin Altın Günü Film izle

2017 yapımı olan film Ezgi Mola başrolünde oynadığı Altın gününde yaşanan bir hırsızlık olayını ele alıyor Komedi Filmleri kategorilerinde yerini almaktadır.

Altın günlerinin ünlü isimlerinden biri olan Maide, yetenekleriyle adından söz ettiren bir kadındır. Mahallenin en meşhur altın günleri Maide’de sorulur. Aynı zamanda Maide’nin geniş bir arkadaş ağı bulunur. Ancak günlerden bir gün sevdiği arkadaşlarından şüphe etmesine neden olacak bir olay meydana gelir. Altın günlerinden biride aile yadigarı olan gerdanlığı çalınır. Gerdanlığı bulmak için çalışmalara başlayan Maide, yeğeniyle birlikte detaylı bir liste yapar. Bu ikili güne katılan herkesin tek tek peşine düşerek hırsızın ortaya çıkmasını sağlayacaktır. İkilinin başına bu süreç içinde birbirinden tuhaf olaylar gelirken, işler sarpa sarmaya başlayacaktır.

Komedi türündeki film 1 saat 44 dakika boyunca yüksek bir seyir zevki vaat ediyor. Filmin oyuncu kadrosunda genç yıldızlar ağırlık taşıyor. Filmin oyuncu kadrosundaki isimler ise Ezgi Mola, Mesut Can Tomay, Demet Gül, Hilmi Özçelik, Gülhan Tekin ve Aysun Tekeli bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Caner Özyurtlu oturuyor. Filmin senaristliğini karikatürist Serkan Altuniğne üstlenirken, filmin yapımcılığında ise Timur Savcı’nın imzası var.


Yazıya verdiğimiz etiketler: Maidenin altın günü izle,Altın günü filmleri izle,Altın günü oyuncuları,Maide kimdir,Ezgi mola filmleri izle,yerli film izle,Komedi film izle

Admins

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder