Kural Dışı Film izle - Hors Normes

2019 yılı yapımı olan film Okul öncesi eğitimcisi olan genç bir adamın yaşam hikayesini ele alıyor Komedi ve Dram Filmleri kategorilerinde yerini almaktadır.

Birbirinden zıt karakterlere sahip olan bu iki adam, otizmli çocuklara gönüllü olarak yardım etmek için bir araya gelir. Kâr amacı gütmeyen bir kurum açmak için harekete geçen ikilinin buluşması ilginç olayların oluşumuna zemin hazırlayacaktır. Komedi türündeki bu film iki saatlik bir uzunluğa sahiptir. Eğlenceli senaryosu ve sürükleyici yapısıyla ön plana çıkan film eleştirmenlerin de beğenisini kazanmayı başardı. Filmin yönetmenliğini Eric Toledona ve Olivier Nakache ikilisi birlikte üstleniyor.

Filmin oyuncu kadrosu ise yıldız isimlerden oluşuyor. Oyuncu kadrosunda Vincent Cassel, Reda Kateb, Helene Vincent, Bryan Mialoundama, Alban Ivanov, Catherine Mouchet, Frederic Pierrot ve Suliane Brahim yer alıyor. Filmin yapımcılığını Nicolas Duval Ados üstlenirken, filmin senaryosunda ise Eric Toledano ve Oliver Nakache imzası bulunuyor. Hoş bir zaman aralığı geçirmeyi vaat eden film aynı zamanda Kural dışı Türkçe dublaj seçeneği üzerinden de rahatlıkla izlenebilmektedir.


Yazıya verdiğimiz etiketler: Kural dışı tek parça izle,Kural dışı türkçe dublaj izle,Hors normes watch,2019 filmleri izle,yabancı film izle,İndirmeden tek parça film izle

Admins

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder