Cebimdeki Yabancı Film izle

2018 yapımı olan film yedi kişilik eski bir dost bir gün karar verip tekrar buluşmaya karar vermesiyle başlıyor Gerilim ve Komedi kategorilerinde yerini almaktadır.

Yemek devam ederken, içlerinden biri güne hareket katmak için bir oyun önerisinde bulunur. Buna göre herkes telefonlarını masaya koyarak, telefona gelecek olan bildirim ve mesajları sesli bir şekilde okumak zorundadır. İlk başlarda eğlenceli görünen bu oyun, giderek can sıkıcı bir hal almaya başlar. Bu oyun yedi dostun maskelerinin tek tek düşmesine neden olacaktır. Bunca zamandır dost olan bu grubun aslında birbirlerini hiç tanımadıkları ortaya çıkar. Oyun her dakikada daha tehlikeli hale gelmeye devam edecektir.

2018 Türkiye yapımı olan bu film 1 saat 36 dakika uzunluğa sahiptir. Gerilim ve komedi unsurlarının geniş bir yer kapladığı film, eğlenceli bir zaman aralığı geçirmek isteyenler için birebirdir. Filmin yönetmen koltuğunda Serra Yılmaz bulunurken, oyuncu kadrosunda ise Serkan Altunorak, Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız bulunuyor. Filmin yapımcılığını ise Ferzan Özpetek ve Necati Akpınar ikilisi üstlenmiştir. Yapımın senaryosunda ise Murat Dişli’nin imzası bulunuyor.


Yazıya verdiğimiz etiketler: Cebimdeki yabancı filmini izle,2018 filmleri izle,yeri film izle,Cebimdeki yabancı filmleri izle,Full film izle,Cebimdeki yabancı izle

Admins

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder