Bayi Toplantısı Film izle

2020 yapımı olan film Zorunlu olarak katıldıkları bir toplantıda bulan esnafların olaylarını ele alıyor Komedi Filmleri kategorilerinde yerini almaktadır.

Adem, Sadık ve Namık geçimlerini bu iş üzerinden sağlayan üç sıradan adamdır. Birbirlerini tanımayan bu adamların yolu bir gün yapılan bayi toplantısında kesişir. Maddi olarak zor bir süreçten geçen üç adam bu bayi toplantısıyla birlikte kendilerini işin çıkılmaz olayların içinde bulacaktır. Bayilerini kurtarmak için bu süreçte birbirlerine destek olmaktan başka çareleri kalmamıştır. Aynı zamanda zamana karşı bir yarışa giren üçlü her zamankinden daha hızlı hareket etmek durumunda kalır.

Eğlenceli bir zaman aralığı geçirmeyi vaat eden filmin temposu bir an olsun düşmek bilmiyor. Kahkahanın eksik olmayacağı film bir saat 54 dakika boyunca yüksek bir seyir zevki sunuyor. Yönetmenliğini Bedran Güzel’in üstlendiği filmde oyuncu kadrosunda ise İbrahim Büyükak, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Büşra Pekin, Sefa Sarı ve Gamze Karaduman bulunuyor. Filmin senarist koltuğunda İbrahim Büyükak bulunurken, filmin yapımcılığını ise Necati Akpınar üstlenmiş durumdadır.


Yazıya verdiğimiz eitketler: Bayi toplantısını izle,Komedi film izle,Yerli film izle,Bayi toplanıtıs tek parça izle,Bayi toplantısı full izle,Bayi toplantısı yönetmeni,Bayi toplantısı film oyuncuları kim

Admins

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder